Post by golftedsaporcy on Feb 21, 2022 0:00:20 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Keresd meg a különbséget 1000+ szinten ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Keresd meg a különbséget 1000+ szinten IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kinyit drágaköveket ▞▞▞
▞▞▞ Keresd meg a különbséget 1000+ szinten 2022 version ▞▞▞
Nincs időzítő, amit szeretek. Hirdetés minden egyes tábla törlése után, és lehetősége van a hirdetés megtekintésére, hogy tippet kapjon. Tökéletes számomra, hogy tinédzserkor előtti fiaimmal játszhassak.
Túl sok hirdetés! Minden játékban meg kell várni a hülye hirdetéseket! Nagyon frusztráló!
5 csillagot adnék rá, ha nem kellene 15-30 másodpercnyi reklámot néznem minden 10-30 másodperces szint között. Egyébként egész jól össze van rakva és érdekesek a képek.
Szeretem az alkalmazást, de nincs nagyítási funkció. Megnehezíti az okostelefonon való játékot. Emiatt az eltávolítás
Összességében nagyon szórakoztató. Egyesek rendkívül egyszerűek, és néhány másodpercig tartanak; mások szinte lehetetlennek tűnnek tippek nélkül. Probléma: a speciális szakaszoknak először le kell játszaniuk egy hirdetést, de néha nem hajlandó betölteni a hirdetést vagy a speciális szakaszt.
Felnőtt Játékok Kaszinóban - Nyerőgépes játékok - Játszd ...
Find the Difference 1000+ levels თავსატეხი xaj
Sok móka, kihívást jelent, és nagyon hálás a zoom opcióért. Vannak hirdetések, de szerencsére a legtöbb csak 5 másodperces.
Eltávolítás, mert a hirdetések szinte minden szint után, nincs lehetőség csendben játszani. Bosszantó. Lehet, hogy megéri a vételárat, de az is lehet, hogy nem.
Könnyű, közepes vagy kemény szinten. És még visszajátszása ugyanazt a puzzle egy magasabb nehézségi szinten szórakoztató. 51 elképesztő fotók a macskák akkor
Sok hirdetéshez!!!!! Képtelen vagyok 2 körnél többet élvezni, mielőtt megjelennek a hirdetések!!!!
Elképesztő játék. Elképesztő
Tökéletes
58 60 64 IOS 8-bemutatd Funkciok teren sok iijitast tartaimaz a plat- form- ... Szinten az almas ceg ujdonsaga az Apple Pay mobil fi- zetesi rcndszcr r amit
Encontre a Diferença - Mais de 1000 níveis Quebra-cabeça eyne
Find the Difference 1000+ levels Mõistatusmängud adxf
Sausage Wars.io Arkādes spēles hago
Find the Difference 1000+ levels Слагалице xgx
Befejeztem ezt a játékot, és most, hogy kipróbáltam néhány hasonló játékot, most már tudom, milyen jó ez. Jobb, mint bármelyik másik, amit kipróbáltam. Léteznek még ezek a különbségek felfedezésére szolgáló játékok ettől a fejlesztőtől? Megéri letölteni. Remek grafika.
1000 szintet hirdet, nem igaz. Örökké tart, hogy több szintet és nem túl jó tájat kapj
nagyon szeretem
Eleinte nagyszerű volt, amikor megnyomja a hint gombot, semmi sem jelenik meg.
Nagyon szórakoztató és kihívásokkal teli, könnyű és nehéz, szeretem, de alacsony szinten nehéz lesz
Szórakoztató játék, nem mindig egyszerű, de elhúzhatod, hogy a képek nagyobbak legyenek, és tippeket is kaphass!
Nem rossz. Minden jelenet utáni hirdetések bosszantóak.
Ez egy pihentető módja annak, hogy kihívásokkal töltse el idejét. Nincs időzítő, amit meg kell győzni, mások rekordjait meg kell hódítani, és ez ingyenes!
Szerintem remek játék. Pontosan ezt hirdetik itt. Több panaszt is láttam, és a legtöbb ember a reklámokra panaszkodott. MINDEN játékban megvan, ha nem tetszik, ne játsszon. Szomorú, hogy az emberek szívesen kritizálnak, de nem töltenek néhány percet azzal, hogy te hogyan élvezed. Ez egy jó játék. Nem tudom, hogy nem kínálnak-e hirdetéseket árért, de lehet, hogy érdemes megnézni
Megcsináltam az első 500 játékot, és tovább akartam menni, de nem tölt be egy hirdetést is, miután minden játék elöregszik, kivágott néhány hirdetést, és a szív gomb hébe-hóba kialszik, és még csak rossz elemet sem használtam.
Nagyon élvezem ezt a játékot. Az egészben a könnyű és a nehéz keveréke van. A speciális szintek a megfelelő időben találkoznak a mély koncentrációhoz. Ez azon kevesek egyike, ahol megtalálják a különbséget a táblagépem/laptopom képernyőjéhez illő játékokban. A legtöbb androidos telefon esetében csak a teljes képernyő fér el. Köszönet érte a tervezőknek! Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, aki igazán élvezi, ha csak a fejét vakarja, hogy keressen dolgokat, és akinek élesen kell tartania az agyát.
Hú ez a játék jó, de a harmadik szinttől majdnem megvakult a szemem
Imádom a nagyszerű képeket, és próbálom megtalálni a különbségeket!!
Nagyon jó Find The Difference játék. Eddig jó. Általában nem írok véleményeket.
Nagyon szép játék és pihentető játék számomra 50 szinten, csodálatos idő van
Tetszenek a képek. Jó „találd meg a különbséget” rejtvények. Nagyon élvezi. Véletlenül eltávolította az alkalmazást! Szerencsére megtaláltam, és újra élvezem a rejtvényeidet. Vettem egy új telefont, és újra kellett telepíteni. Még mindig imádom!
Túl sok hirdetés. Miután minden szinten csak kapzsi.
Ez a játék túl jó, de túl sok a reklám, ami engem nagyon irritál
A 309. szint után a többi szint nem töltődik le Miért
Nehéz Nagyon nehéz szintek, nem túl szórakoztató. Nem szeretem a túl könnyű játékokat, de ez nem szórakoztató.
Radar! - E-könyv olvasók
Ez a játék nagyon szép. És imádom . Ki is próbálhatod.
Jó, hogy nincs sok kiegészítésük, de 5-10 perc alatt mindig meg lehet kapni őket. Lehet, hogy nehéz, de lehet könnyű is, de összességében ez egy igazán menő játék a Bain képzésére, ezért adok. 5 csillag ♡☆
Nagyon jó élmény ez a játék gorgeos, febr, észbontó,😍😍😍💕💕💕💕
Az 5 csillagomat 1-re változtattam. Az első 3 körben szórakoztató volt. A hirdetések kezdenek zavarni, miután minden egyes körben van egy hirdetés. A játék törlése
Szórakoztató, de túl sok hirdetés. 1 minden meccs után.
Lányunk nagyon szereti! Nem pörgeti fel az agyát, viszont nagyon jól leköti a ténylegesen.
Animals boards Keresd a különbséget a két kép között, igyekezz, ... Hasonló, kitalálós játék volt a barkochba is, amelyet szintén ebben az időszakban
Az elején nagyszerű volt, aztán megváltozott, és csak egy meccset tudtam játszani naponta.
Szuper jo
Bermitatfcik az Android One telef onokat J6 minbsegu, tnegftzeihetoaru ... Szinten az almas ceg ujdonsaga az Apple Pay mobil fi- zetesi rcndszcr r amit
Akkoriban a két kereszténység között még minimális különbség volt, inkább hatalmi kérdés volt. ... Az ékezetes betűk 1000-féle implementációjával van a baj.
5 csillagot adnék, mert szeretem a gyönyörű képeket, a csodálatos zenét és azt, hogy ez a játék nincs időzítve. Nagyon pihentető, de annyi reklám, hogy gyakran korán befejezem a játékot, és csak játszok valamivel kevesebb hirdetéssel.
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi. Csakis
Ez a játék aktívabb elme. És nem egy unalmas játék