Post by golftedsaporcy on Feb 21, 2022 0:09:16 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Perfect Cream ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Perfect Cream IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варати код многих токена ▞▞▞
▞▞▞ Perfect Cream 2022 version ▞▞▞
Тако сјајно играм када сам гладан онда брзо једем :Д
Hit & Knockdown Sports sfdk
Мислим да је ова игра заиста забавна јер деци даје искуство о томе како је ставити крему као што је торта или колач или парче хлеба и то је комад торте
У почетку је било забавно, али се суууупер понављало. Добијате цоол ситнице које мало мењају искуство, али сам открио да чак и ако само држите пушач, добијате 3 звездице без обзира на то колико је крема потрошено и ако ударите у препреке.
У реду, морам да будем искрен... Скинуо сам је само зато што ми је доста реклама 4... Али у сваком случају, то је ок игра.
Волим ову игру, али разлог зашто сам ти дао три звездице. има толико огласа и то је веома глупо
Ову апликацију је преузео 5-годишњак и након недељу дана наплаћују и не враћају новац, упозоравајући друге. Сада сам укључио родитељску контролу. Петогодишњак може да купује ствари, научена лекција.
Додаци и нивои Нивои су веома кратки и воле после свега што радим БООМ адд. Притиснем дугме БООМ додај. Нивои су превише кратки. У Бравл старс-у бих могао да играм 1 коло, а ову игру бих могао да играм као 5 кола. И ово ме је забављало око један дан док нису почели да се појављују додаци
Тако добро
Па, претпостављам да је ово у реду апликација. Није баш најзабавнија апликација за играње, а ту су и друге забавније игре. Ова игра се прилично понавља, али претпостављам да је у реду. Прилично ме нервирају рекламе, али у реду је.
Угадай персонажа из Overwatch APK ...
Свиђа ми се игрица, забавна је :Д и ово је мој први пут да играм ову игру, тражи ме да је преузмем, желим да је испробам и када је испробам, то је забавна игра и сада ми се игра стварно допада, хвала што сте ми рекли да преузмем ово, стварно је забавно, свиђа ми се много волим игре, веома је забавна и свиђа ми се ова игра која се зове савршена крема, па, чиним је савршеном када играм ову игру рн (тренутно) и такође оцењујем ово са 5 звездица јер је то веома добра игра, заиста ми се допала и ваша добродошлица
Ова игра се заиста понавља и пуна је реклама. После сваког нивоа биће приказан оглас од 20-30 секунди. Такође је много спорије од онога што је рекламирано.Приметио сам да се крема са 3Д модела сече када је пециво стављено у кутију. Све у свему, не бих га препоручио.
Слатка игра, али огласи су дужи од самих нивоа.
... Па сваки пут када сам играо игру био сам узбуђен и када сам је завршио... искачући оглас након што се реклама замрзнула... поново сам је покренуо и још увек се десило исто... мислио сам да је ова игра довољно добро..
Perfect Cream Arkádové cyrj
Игра није лоша има неке лошије ефекте као што је киша ствари само треба мало више труда изгледа као да су управо пожурили да додају више детаља биће боље и не толико боје изгледа некако ружно, а искрено је досадно, ажурирајте и поправите јер када сам завршио ниво, ствар са екраном је остала на екрану, па вас молим да поправите.
Ужасна игра и превише реклама. Играо сам само два нивоа и било је око 10 реклама. Немојте инсталирати. Страшно.
Игрица је добра али не за 5 звездица
Ако прочитате рецензију Јаде Суттон, имам исти проблем. Заглавио сам на првом нивоу бонуса, три и само се смрзава после сваког огласа када га затворим. Ако поново покренем апликацију, неће се сачувати. Деинсталирано.
Хтео сам да испробам ову апликацију и одједном сваки ниво када завршите, сви ови огласи су веома досадни.
Ова игра је сјајна да има толико додатака након сваког нивоа има додавања и такође је толико заостајања превише додаје толико заостајања. Уместо да ништа није у реду, то је веома добра игра, али уклоните ствари које заостају или ћу обрисати игру.
You'll need to whip up delicious Freezer sundaes by pouring ice cream, ... cream and toppings, and don't forget the cherry on top for a perfect summertime
Добра је али има превисе реклама 🙄 висе гледас рекламе него сто играс поправите те то 🙄
Супер досадно. Нивои су тако лаки да вам тако брзо досади. Осим тога, нема циља, тако да само кремите пустињу на 5 секунди и добијете новчиће за нову крему да бисте поновили процес од 5 секунди изнова... Играо се ни 10 минута и отишао да пронађем нову игру која би заправо била провести време на пријатан начин. Не бих препоручио
*Ова игра је чудна. Дакле, ако желите забавну игру, прескочите. Ако тражите нешто што ће вас држати будним у поноћ, набавите ову игру, али играјте само првих 10 нивоа. *
完美鮮奶油 街機 ofjk
Могла би бити одлична игра за пролазак времена, али нема много стварног играња.... скоро све су рекламе. Огласи су потребни за бесплатне игре. Разумем то, али време проведено на рекламама у односу на стварно играње вам не пружа никакво уживање.
Ок
Perfect Cream Arkada hnp
Волим то јер ти се свиђа да направиш укусан укусан крем и торту и ставиш ореос на њих и мој омиљени годлен ореос, супер је такође погледајте мој јутјуб канал госпођице макајла и госпођице макајла колачић ок ћао обожаваоци колача
Дајем 2 старта јер је било пуно реклама за сваку игру биће додато и увек пише да не трошите крему и то је веома кратка вожња. 🙁
Ова игра има превише реклама, покушавам да добијем више кључева и неће успети
Ово је била добра игра, али морате да платите и то СУПЕР ЛАГГИ ажурирање-- управо сам добро видео додатак за њу... Није ни чудо зашто је нико не преузима када спустиш крему, то је прдезни звук као рлли Покушавам да добијем такву децу р 6-8 зашто сте додали да препоручујем да промените ефекат звука прдења хвала што сте прочитали овај теехе
Баш волим кад је крема на торти тако и тако је слатка 😋 .
Заиста волим ову игру, али проблем су рекламе, али ја волим игру тако да је оцењујем 5 од 5 остани добар направи нову игру супер је па молим те направи још игрица
Игра је забавна, али сваки пут када победим ниво, приказује се додатак када се додавање заврши, игра се замрзне. Морам да искључим апликацију сваки пут и успео сам да дођем само до нивоа 5, поправите овај квар јер други доживљавају ово и то уништава циљ игре је да буде задовољавајући
Све најхј Одлицно 5/5
Топ игрица Гоод гаме
完美鮮奶油 街機 zqw
Није бас лепа
Добро гориво додаје само мало времена за игру.
Најбоља апликација до сада ⭐⭐⭐⭐⭐
Игра је заиста забавна за играње, али има много реклама. П.С. Искључите Ви-Фи да бисте имали мање огласа.
Ова игра је тако задовољавајућа за играње, али онда када сам једва почео, ниво је био кратак и чим се појавила реклама. Било би много пријатније да није имало толико огласа.