Post by flexalsteepwhoimin on Mar 11, 2022 18:34:50 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Adventures 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سکه های تولید کننده کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Adventures 2 2022 version ▞▞▞
خیلی بازی خوبی بود اما برای من مرحله ی اول و دوم تصویرش یه جوری میشد اما مرحله های بعدش درست شد
امیدوارم آنها این بازی را دوست داشته باشند.
بازی بی فایده evrytime enter connect server ......سطح 1 تا ادامه ....
تبلیغات زیاد در وسط بازی
ارتقاء برای بخش گرافیکی مورد نیاز است
من آن را دوست ندارم
از 10000 میوه برای بدست آوردن سنگ های بی نهایت استفاده کردم. چرا وقتی در یک سطح هستید و کشته می شوید و مجبور می شوید دوباره این کار را انجام دهید، اگر به سنگ های بیشتری نیاز داشته باشید میوه شما را می گیرد. معنی نداره شاید بشه درستش کرد..
خیلی بازی بدی الانصب کنید. الکی هیف می کنیدیک ستاره دادم چون نظرموبنویسم وگرنه خیلی بازی چرتیه ازمرحله یک به بعد اصلا بازنمیشه خوددانیدبخاطر خودتون می گم که نت تون الکی هیف نشه.
رئیسهای خوب و بسیار ماجراجو و مرموز اما کمتر
Rail Rush 아케이드 pja
من عاشق این بازی هستم. گرافیک خوب، کنترل آسان برای استفاده و سطوح شگفت انگیز است
من اینجا مشکل دارم. بازی در حالی که در سطح 3-2 شروع می شود بسته است.
من در سطح 5 جهان 3 هستم و صفحه نمایش از نقطه خاصی عبور نمی کند. سپس تصادف می کند. ثابت
بازی vrey outclass آن است..من واقعا خیلی خوشحالم که این بازی را بازی می کنم
P خوب
خیلی اضافه کنید
این خیلی بدترین بازی قبل از 3 سطح است ، بازی خوبی بود اما بعد از 3 سطح بدترین بازی است 😠😡
Jungle Adventures 2 ایڈونچر neo
بازی خوبی بود فقط مراحل کم بود
من سطح جهان 3_5 را تکمیل کردم و وقتی به open wolrd 4 می روم سطح اول نمی توانم باز کنم آیا می توانید مشکل من را حل کنید لطفا سریع آن را حل کنید
گوشی من با پردازنده گرافیکی Mali-450 تاخیر دارد، اما روی پردازنده گرافیکی Mali-400 نرم است، لطفاً این مشکل را در اسرع وقت برطرف کنید.
من از این بازی بدم میاد چون کنترل ها و بازی خیلی بد است و گرافیکش هم همینطور...
سلام این بازی خیلی خوبه دست سازندش درد نکنه من خیلی وقته دنبال این بازی بودم🌟🌟🌟🌟🌟0
بدترین بازی ای که تا به حال دیده بودم😠. سه سطح اول این بازی خوب به نظر می رسد. بعد از آن، سطوح بسیار بد هستند و تکمیل آنها غیرممکن می شود. plzzzzz این بازی رو دانلود نکنید.همچنین تبلیغاتش بیشتر از بازیه
جان همزمان با خط موضوع کارت اعتباری و نقدی و کارت هدیه و کارت هدیه حضور خواهد داشت
Mistrye island me next level ko update kro.. me uske aage ka level khelna chahti hu
ریدم به بازی تون قرمساقاوقتی که میخوای بازی رو بگیری اصلا نمی نویسه که انلاین آکا وقتی که میری تو بازی می انلاین قسمت های اول انلاین نیست اما بقیه انلاین ریدم به بازیتون.
برای نجات حیوانات خانگی بسیار جالب است 🐇🐇🐇🐦🐦
عالیه عالیه
سلام مرحله ۱ به ۲ رو باز چرا نمی کنه؟ خیلی پشیمونم نصب کردم
از سطح اول لذت ببرید اما حتی نمی توانید به بازی های سطح دوم بروید
نه
این بازی خوب بود من دانلودش کردم و بازی بدی نبود. چیزی که واقعاً ناخوشایند است این است که می خواهم نسخه کامل را بخرم تا بتوانم هر کاری را از سطح اول یا بیشتر انجام دهم. نه، من فقط دانلود را حذف می کنم و بازی بهتری برای بازی پیدا می کنم
بدون اینترنت کار نمی کند، یک بازی کاملاً مبتنی بر اینترنت است
بازی بسیار سرگرم کننده است اما من بسیار ناامید هستم که باید بازی کامل را بخرید تا پس از رسیدن به سطح 3-4 ادامه دهید.
دوست نداشت اون هم بد نیست
این یک بازی خوب است.
خوب نیست و بازی ها بسیار ضعیف هستند و پیشنهادات خاصی ندارند
من این بازی را دوست داشتم اما از 5/6 ساعت آن کار نمی کند. وقتی سعی کردم همیشه بازی کنم، کار نمی کند و من را از آن خارج می کند. لطفا این را اصلاح کنید. Bcz من واقعا دوست دارم این بازی را بازی کنم
زباله گیم پلی وحشتناک مگر اینکه 2 ساله باشید پس آن را دوست خواهید داشت.
در مقایسه با قسمت 1 خوب نیست. طراحی خیلی کوچک برای بازی.