Post by flexalsteepwhoimin on Mar 11, 2022 18:40:52 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Time Travel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Time Travel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više resursa ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Time Travel 2022 version ▞▞▞
Dodajte još razina jer sam pobijedio igru za otprilike 2 - 4 tjedna ili tako nešto.
Želim koristiti sve vrste grubih komentara o ovoj igri, budući da je javna, ne koristim nijednu. Igra je dobra, ali će vam biti dosadno zbog reklama. Za programere - Uklonite oglase ako vam je stvarno stalo do svojih korisnika .
Ne možete igrati izvan mreže osim ako ne platite puno novca. RIP Prerežite uže!!
Po mom mišljenju savršena igra za putovanja. Malo previše reklama, ali inače jako dobro.
stvarno mi se sviđa ova igra, ali svi oglasi i pop-up prozori jednostavno je unište
Igra je nevjerojatna, ali reklama je previše!
Jako mi se svidjela ova igra. Tu su vrlo zanimljive i zeznute razine 😊😊😊
Toliko jebenih oglasa
To je stvarno dobra igra, dobro sam se zabavio, jedino što me je zasmetalo jesu dosta dodavanja.
Tako zabavno. Kiddo to voli, sad me tjera da ga hranim slatkišima na užadima. Postaje smiješno i dosad su bila 2 napuknuta zuba. JK, obvs. Izvrsna puzzle igra s još boljom grafikom, temama i cjelokupnim sučeljem od prethodnih verzija koje je preuzimao tijekom godina.
Ima previše reklama, ne mogu proći ni jednu razinu bez gledanja 3-4 oglasa
wow
Cut the Rope: Time Travel Geduldsspiele ita
to je nevjerojatna igra moja jedina zamjerka je što nije offline igra. ako to riješite, daću 5 zvjezdica
Cut the Rope: Time Travel Teka-teki brdh
PUNO previše oglasa. Iritantno igranje razine koja je trajala 10 sekundi i gledanje oglasa od 30 sekundi odmah nakon . Igra nije tako dobra da biste morali potrošiti euro bez reklama. Vidio sam manje od 3 oglasa koji su imali gumb za preskakanje od milijun koje sam pogledao. Imao sam igru samo jedan dan i već je deinstalirana
3 zvjezdice zbog reklama, ali igra je super super ali ja nisam prikladan za ovo zbog reklama
Ova igra je moje djetinjstvo.
Sviđa mi se stvarna igra, ali stvar je u tome da nakon SVAKE SVAKE RAZINE postoji reklama! Samo mi se ne sviđa količina reklama koje vam daje.
Stvarno je zabavno pucati te balone i hraniti se om nom......grafika je super....ukupno gledano, ovo je bolja verzija
Ima previše oglasa, ne može se igrati
zabavna igra, ali apsolutno smiješna količina oglasa!
gomile oglasa
Russian Alphabet Letter Script Švietimas sff
Dobra igra
Zabavno, ali put do mnogo oglasa
Jako dosadno i loše zbog previše oglasa😑😑
PREVIŠE OGLASA!
Dobra igra, ali čovječe cijela igra je 90% reklama i 10% igranja
prvi put sam igrao ovu igru na računalu koja je stvarno dobra... ali ova aplikacija... je puna reklama.. zapravo mi ne dopušta da igram igru kako treba... sada stvarno mrzim ovu igru...
Vrlo jako lijepa igra. Definitivno mi se sviđa nitko ne bi želio dati razliku od ove igre Rishita To cut the konop: Putovanje kroz vrijeme
nevjerojatno je i sviđa mi se način na koji vas vodi u različite svjetove, a super moći su jednostavno nevjerojatne. Volim ovu igru.
Ova igra Cut the Rope Time Travel Version je nevjerojatna! Svaki put kad neki Om Nom prvi pojede slatkiš, zaspao bi. Pao sam kao da želim prikupiti tri zvjezdice za ovu aplikaciju i bilo je tako lako igrati. Volim to!! 💕
Cool ali ne za mene
Gubite igru kada pokušam svaki put kada se oglas pokrene
Stvarna igra je vrlo dobra, ali ima previše oglasa. Nakon svaka 2 puta prođete razinu ili umrete, što traje najviše 2 minute, prikazuje se oglas. To čini igru stvarno iritantnom.
Nema bolje igrice od cut the rope.
Jel to stvarno ima 2 vanzemaljca?najbolja igra
Izvanmrežni način rada nije dostupan osim ako ne onemogućite oglase plaćajući tvrtki, to me razljutilo i izbrisao sam
Za dugu pretragu igara pronašao sam ovu igru i stvarno mi se sviđa ova igra jer se stvarno jako trudim da je pronađem po njenoj nevjerojatnoj igri i sviđa mi se
je odlicna igrica
5 razina koje su radile bile su zabavne. Sada se prisilno zatvara svaki put kada otvorim aplikaciju.
ne možete igrati bez internetske veze. uvijek morate gledati reklamu nakon svake utakmice. najgora igra. nemojte preuzimati.
Igra je sjajna, ali ako igrate online, iskusit ćete puno oglasa, pokušajte koristiti offline 😉
Toliko uživam u ovoj igrici, prekrasna grafika da jednostavno ne volim reklame
Ocijenio sam ga samo s 3 zvjezdice zbog mnogih dodataka
Mnogim dodacima nakon 1 razine Ann add se još uvijek igra, ali ja sam ljut zbog toga
mislim da je to sjajna i zabavna igra za ljude koji samo traže zabavne igre za igranje kada nemaju što raditi volim to
Svake 1 minute dobivate oglas od 30 sekundi koji ne možete preskočiti. Stvarno kvari igru
Nema putovanja kroz vrijeme
Cut the Rope: Time Travel Puzzle ulzx
Ovo je neka zgodna igra, ali sada je brat ne može igrati offline, a kada je online reklame su previše dosadne. Samo gluposti